Palvelut

Maanantain tunnit

Maanantaisin ohjaan YourHealthin tiloissa osoitteessa Unioninkatu 39 A 6, 4 krs. (Alhaalla summeri).

Treenamme max 10 hengen pienryhmässä, mikä mahdollistaa hyvin myös henkilökohtaisen ohjauksen.

Varaa tuntisi täältä: https://www.varaaheti.fi/yourhealth/fi

Perus-/ keskitaso: selkäryhmä 18.00

Perus-/ keskitaso 19.15
Perus-/keskitason mattotunnille voit tulla matalalla kynnyksellä. Harjoittelu mukautetaan tunnilla olevien asikkaiden mukaan. Jokaisella tunnilla saat monipuolista harjoitusta vahvistaakseni kehoasi ja lisätäksesi liikkuvuuttasi. Selkätunnilla huomioimme erityisesti keskivartalon tuen sekä selkäsi hyvinvoinnin. Tunneilla hyödynnämme myös pienvälineitä, kuten kuminauhaa, palloa ja pilatesrengasta.


Tiistain etätunnit

Tiistain etätunnit pidetään Zoomissa. Saat linkin sähköpostiisi ennen tuntia. Mukaan voit tulla milloin vain!

Pilatesta juoksijoille 18.00
Pilatesta juoksijoille sopii juoksijoille ja myös kävelijöille, eli oikeastaan kaikille meille, jotka haluamme kehittää lihastemme optimaalista käyttöä liikkeessä. Tunnilla vahvistamme niveliä ja selkärankaa suojaavia syviä lihaksia, pakaroita, takareisiä ja lantionpohjan lihaksia sekä harjoitamme koordinaatiota ja tasapainoa.

Perustaso 19.15
Perustason tunti sopii aloittelijoille tai vähän Pilatesta harrastaneille. Tutustumme Pilatekseen perusasentoihin sekä monipuolisiin liikkeisiin Joseph Pilateksen klassisesta repertuaarista sekä uudemmista tyylisuunnista inspiroituen. Vahvistamme syviä lihaksia, kehitämme koordinaatiota ja tasapainoa sekä syvennämme kehosuhdettamme.

Pilatesta kaveriporukalle, perheen kesken tai itsellesi?

Miten olisi pilatestunti osana kaveriporukan illanviettoa tai viikonloppureissua tai perheen yhteistä liikuntahetkeä? Kysy myös yksityistunteja!

Ole yhteydessä ja sovitaan aika: pilates.positura@gmail.com
Yhteystiedot

Lähitunnit osoitteessa

YourHealth
Unioninkatu 39 a 6, 4 krs.
00170 Helsinki